Julia's boeken

Julia heeft drie boeken geschreven.

100% Gifvrij, slank en gezond door een natuurlijke levensstijl

Natuurlijk en gezond opvoeden

Fruit jezelf gezond en slank

Natuurlijk en gezond (op)voeden

Dit is geen dieetboek of een opvoed boek voor ouders. Dit boek laat zien hoe je jezelf en kinderen Natuurlijk en Gezond kunt (op) voeden, met als resultaat een betere gezondheid en een passend gewicht.

Meer informatie en bestellen
€ 22.50

Geen verzendkosten!

  • 276 pagina's
  • 2014
  • Polaris Publishing
Bestellen

Meer informatie:

Voor jezelf uiteraard met een grote knipoog naar het voorvoegsel op en met de nadruk op voeden. Maar gezondheid is meer dan voeding alleen. Leer naast gezond eten, stap voor stap, hoe je bepaalde verleidingen kunt weerstaan en misleidingen door de media, reclame, voedingsindustrie en de farmaceutische industrie, kunt herkennen en doorzien. Julia informeert je daarnaast, in samenwerking met een natuurarts, over alternatieven op het gebied van medicatie en geneeswijzen. Ontdek ook de eetcultuur van de Koreanen, die tot de gezondste en slankste mensen van de wereld behoren en krijg als bonus 40 lekkere, gezonde en eenvoudig te bereiden recepten uit zowel de Koreaanse als de Nederlandse keuken. Dit is een boek met een serieuze boodschap.Net als het vorige boek is het weer helder en laagdrempelig geschreven èn met de nodige humor. Zo begint elk hoofdstuk met een uniek stripverhaal. Of je nu zelf kinderen hebt of niet, dit boek bevat veel nuttige informatie voor iedereen die bewust met (zijn) gezondheid bezig is. Julia Kang is voedings-en healthcoach en de auteur van de bestseller 100% Gifvrij, slank en gezond door een natuurlijke levensstijl.

100% Gifvrij

Slank en gezond door een natuurlijke levensstijl

Van het boek “100% Gifvrij, slank en gezond door een natuurlijke levensstijl’” al 85.000 exemplaren verkocht (9de druk). Hiermee is het één van de best verkochte boeken in de categorie voeding en gezondheid. Dit boek is nog steeds overal te koop.

Meer informatie en bestellen
€ 16.95

€2,00 verzendkosten

  • 169 pagina's
  • oktober 2012
  • Nieuw Amsterdam
Bestellen

Meer informatie:

Na een lang gevecht tegen overgewicht en eetstoornissen gooide Julia Kang het roer radicaal om. Ze besloot alleen nog maar natuurlijk te eten en chemische stoffen te vermijden. Kilo's viel ze af. Nu is ze al jaren op haar streefgewicht en eet nog steeds 2500, soms wel 3000 kilocalorieën per dag. We worden dan ook niet dik van veel eten, maar van gif. Gifstoffen ontregelen de hormoonhuishouding en dat deel van de hersenen die ons gewicht reguleren. Over het verband tussen gifstoffen en overgewicht is steeds meer bekend. Onder de naam project Obelix doen Europese universiteiten hier onderzoek naar, zoals de Vrije Universiteit in Amsterdam. In 100% gifvrij laat Julia Kang op overtuigende wijze zien hoe we kunnen afvallen zonder minder te eten. Ze vertelt waar schadelijke stoffen in voorkomen en wat de alternatieven zijn. Boordevol tips voor gezond leven en slim boodschappen doen, met als toegift een aantal heerlijke recepten. Julia Kang (1975) is voedings- en lifestylecoach. Ze werd geboren in Seoul en op zesjarige leeftijd door Nederlandse ouders geadopteerd. Ze begon met een studie Koreaanse letterkunde en ging zich op basis van eigen ervaringen verdiepen in de voedingsleer, gezondheid en eetstoornissen.