Running

Running

 1. Even voorstellen Gigi.

  20 december 2018 om 16:52 - door Julia Kang - 0 reacties

  Labels: , ,

  Ik wil jullie voorstellen: Gigi, de blonde alterego van Julia Kang die op geheel haar eigen wijze ook gaat vloggen  over voeding, gezondheid, hardlopen en nog veel meer waar blonde vrouwen zich zoal mee bezighouden:-)

  Lees verder

 2. Hoe je sneller kan worden door minder lange duurlopen en meer extensieve intervallen.

  23 oktober 2018 om 11:08 - door Julia Kang - 0 reacties

  Labels: ,

  Veel hardlopers denken dat als je sneller wilt worden in  het hardlopen, je vooral veel kilometers moet maken in de vorm van duurlopen. Dit is echter een groot misverstand.

  Lees verder

 3. Waarom ik al meer dan 32 jaar hardloop.

  9 oktober 2018 om 16:24 - door Julia Kang - 0 reacties

  Labels: ,

  Als ik terug kijk op mijn leven is er slechts een ding die als een rode draad vanaf mijn 12e door mijn leven is blijven lopen. Bij alles op het gebied van studie, werk, interesses, sport, hobby’s begon ik toch vroeg of laat te twijfelen of ik er verder mee wilde gaan, stopte er dan uiteindelijk ook weer mee en ging dan weer iets nieuws doen. Mijn leven was voor lange tijd een lappendeken van onafgemaakte dingen en gebrek aan continuïteit, die ik aan elkaar naaide om op die manier mijn leven toch maar een ogenschijnlijke rust te laten doen uitstralen. Behalve met het hardlopen, daar heb ik nooit aan getwijfeld om mee te stoppen en nu ik 44 ben, 32 jaar later, loop ik nog steeds, fanatieker dan ooit. 

  Lees verder