Julia

Julia Kang werd geboren in Seoul, Zuid-Korea en op 6-jarige leeftijd geadopteerd door Nederlandse ouders. Haar adoptie ervaring en de daaruit voortkomende zoektocht naar haar identiteit en afkomst hebben een grote stempel op haar persoonlijke ontwikkeling gedrukt.

Nadat ze jaren voor Koreaanse bedrijven had gewerkt kwam ze erachter dat haar ware interesse lag in voeding en gezondheid. Ze deed ook onderzoek naar gifstoffen in de samenleving. Ze ging zich hierdoor ook verdiepen in de natuurlijke voedings-en gezondheidsleer. Ze ontwikkelde zich als deskundige op het gebied van gifstoffen en de natuurlijke eet- en levensstijl met zo min mogelijk toegevoegde gifstoffen en chemie.

Hierover schreef ze de bestseller “100% Gifvrij, slank en gezond door een natuurlijke levensstijl” die in november 2011 bij uitgeverij Nieuw Amsterdam uit kwam. Van dit boek zijn meer dan 85.000 exemplaren verkocht. Ze inspireerde met haar boek veel mensen met als gevolg dat veel lezers overstapten op een natuurlijke eet-en levenswijze waarmee zij voor een leven zonder gif –en chemische stoffen kozen.

In 2014 kwam haar tweede boek “Natuurlijk en gezond (op)VOEDEN” uit. Dit boek is ook uit gegeven in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.
In mei 2017 kwam haar derde boek op de markt met de titel "Fruit jezelf gezond en slank". 

Julia is tevens moeder van een dochtertje van 10 jaar en een zoontje van 3,5 jaar.

Julia maakt ook regelmatig youtube filmpjes. Op deze site vind je onder het menu "youtube" een klein deel van haar filmpjes, op youtube zelf zijn nog veel meer filmpjes van Julia te zien.